logo Casalina

FC Melsbroek wil minstens aanspraak maken op de linkerkolom

FC Melsbroek wil minstens aanspraak maken op de linkerkolom
François Erdogan (onder de bal) is één van de nieuwe gezichten bij FC Meslbroek

Eersteprovincialer FC Melsbroek begroet veertien nieuwe gezichten. Ze beginnen er half juli aan met drie trainingen per week. Nieuwbakken coach Mario Cassimon en T2 Peter Lembrechts mikken op de linkerkolom bij de groen-witten.

Onlangs kwamen ze met zijn allen samen op de club

“Ik heb een beetje mijn visie en doelstelling uitgelegd. We deden dit samen met de individuele en de algemene voorbereiding die op 18 juli start met drie trainingen per week tot en met 15 augustus, daarna zijn het er nog twee per week. We oefenen tegen Diegem Sport, Perwez, Jette en Crossing Schaarbeek, samen met de Beker van Brabant levert dat acht wedstrijden op”, deed T1 Cassimon uit de doeken.

De kern van FC Melsbroek bevat 23 spelers met drie  keepers

Nieuw zijn keeper Drouassa Tarik (Nseth Berchem), verdedigers Zahriou Zakaria en Luca Michel (Nseth Berchem), Ibumbu Jonathan (Suryoyés Bruxellois), Kris van Kimmenade (Melsbroek B), middenvelders Bart Vereecke (Eppegem), Nuno van Neerom (U18 Diegem), Maarten Van der Wildt (Melsbroek B), aanvallers Maxime Pfaff (Machelen), Witze de Wolf (Haasrode), Zahriou Yousri (Nseth Berchem), Nacer Benhamou en François Erdogan (Eppegem) en Anthony Rosado (beloften Ohl).

T1 Cassimon kijkt uit naar een strijd in een mooie reeks

“We trokken veertien nieuwe spelers aan, een goede mix van ervaring en jeugd. Sommigen genoten een goede opleiding en hebben toch wat ervaring op nationaal niveau of aan de top van eerste provinciale in het Brusselse. We hebben er nog anderen die zich willen tonen en het zal vooral een kwestie worden om een groep te kneden. We willen toch wat ambitie hoog houden met zeker de linkerkolom als einddoel. Al wat extra is, nemen we mee. Het is en blijft een leuke reeks met daarin Rhodienne – De Hoek, Linden, VK Liedekerke en vooral nieuwkomers Elewijt, Mazenzele-Opwijk. Dat zijn ploegen die hoog gaan eindigen. Ik zie Bierbeek dat ook doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *