logo Casalina

FC Binkom stelt zijn nieuwkomers voor

FC Binkom stelt zijn nieuwkomers voor
Zeven van de aanwinsten van FC Binkom

Ambitieuze derdeprovincialer FC Binkom stelde in de loop van het voorbije weekend zijn ploeg voor. Daarbij hoorden uiteraard de nieuwe spelers en hun ambities… De groen-zwarten speelden nog even terug de eindronde om promotie naar tweede provinciale, maar bekijken het komende seizoen rustig.

Trainer Xavier Alliet heeft voorlopig weinig reden tot klagen

“We willen meespelen voor top vijf volgend seizoen. We willen ook absoluut de titelkandidaten Tielt-Winge 3000 en FC Geetbets onder druk zetten. Uiteraard mogen we derbyrivaal Boutersem United in dit rijtje niet vergeten, dat gaan twee interessante en sfeervolle duels worden”, wist T1 Alliet. “Ik ben tevreden over onze voorbereiding tot nu toe. We verloren onlangs met 0-2 thuis tegen eersteprovincialer VK Linden. Als je dan ziet dat die met grotendeels dezelfde ploeg Eppegem uit derde amateur in de Croky Cup met 5-1 opzij zetten. Ik ben blij met de goede prestatie die ik toen heb gezien.”

FC Binkom ontvangt in zijn volgende oefenmatch deze donderdag medederdeprovincialer Sparta Haacht Statie vanaf 19.30 uur in het eigen stadion aan de Meenselstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *