logo Casalina

Fatih Calgan maakt overstap van RC Hades naar VK Linden

Fatih Calgan maakt overstap van RC Hades naar VK Linden
Ook bij voorstelling van nieuwe spelers zoals Fatih Calgan dit jaar ontbrak Verbiest niet Beeld VK Linden

VK Linden trok zeer recent aanvallende middenvelder Fatih Calgan (27). Hij kan flink wat adelbrieven voorleggen met seizoenen bij KFC Diest, KFC Oosterzonen, KVK Tienen, KAC Betekom, Tempo Overijse en onlangs nog het Hasseltse RC Hades waarvan hij overkwam. Hij heeft al vier bekers op zijn palmares staan, een titel of promotie zou er evenmin op misstaan.

“Ik had de keuze, ik kon terug naar amateur, maar koos doelbewust voor VK Linden om er het spelplezier terug te vinden. Ik kwam met hen in contact door een collega van de coach. Ik ging het wel bekijken. Door gesprekken met trainer Everaerts wist ik dat hij mij in zijn team wou en dat wou ik voelen. Ik heb onze goede gesprekken uiteindelijk bezegeld met een handtekening. Het is mijn doel om dit VK Linden terug naar derde amateur te brengen”, reageerde de aanwinst uit Diest. “De stap naar Linden is bewust gezet om terug plezier te beleven in de sport. Ik kijk uit naar dit avontuur.”

Het voorbije seizoen scoorden de groen-witten soms enorm goed, soms bleef ondanks vele kansen die ene beslissende treffer uit. In die optiek past Calgan perfect in het plaatje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *