logo Casalina

Euro 90 Kraainem B klaart de klus tegen KVC Kessel-Lo 2000 B in eerste helft

Euro 90 Kraainem B klaart de klus tegen KVC Kessel-Lo 2000 B in eerste helft
Euro 90 Kraainem B komt op bezoek bij KSC Keerbergen

In een duel in de middenmoot in vierde provinciale D nam een uitgekookt Euro 90 Kraainem B de maat van het jonge KVC Kessel-Lo 2000 B. In de tussenstand groeit de kloof tussen zevende Kraainem B, met 35 punten, en achtste Kessel-Lo B, met 30 punten, voorlopig uit tot vijf punten.

In de openingsminuut leidde slap en ongeconcentreerd verdedigen van de thuisploeg tot twee schietkansen voor Kraainem B, waarvan één stierf in het zijnet. Drie minuten later was het wel prijs toen Bah een inspeelpas van Witpas onderschepte, een geslaagde één-twee opzette met Mouchigam Ramani en Bah mocht voorzetten. Aarab Safwan werd weinig of niet gehinderd door de Kesselse verdediging om zijn eerste in het mandje te leggen, 0-1! Safwan gleed zijn tweede in de vlucht naast na een combinatie tussen Guenot en Ramani. Op het kwartier was Ramani sneller dan kapitein Bekaert, wandelde de backlijn in en vond wederom weinig weerstand op zijn weg om de 0-2 via de paal binnen te duwen. Twintig minuten later snelde Ramani met zevenmijlslaarzen opnieuw naar het Kesseldoel, weer weinig pushback en een twijfelende Kesseldoelman brachten de 0-3 op het scorebord. Pas in minuut 40 kregen we het eerste doelschot van KVC Kessel-Lo via Radelicki. Een minuut later leidde een combinatie tussen Kraainemkapitein Christodoulou en Dergham Haidar Atwan tot de tweede treffer van Aarab en de 0-4 voorsprong aan de rust.

KVC Kessel-Lo 2000 B anno 21-22 met De Roover als tweede van links
KVC Kessel-Lo 2000 B anno 21-22

KVC Kessel-Lo B liet zich telkens in de luren leggen bij de snelle omschakeling van Kraainem.

In de tweede helft toonde Kessel-Lo meer grinta en vertoefde het regelmatig op de helft van Kraainem, zonder daarom uitgespeelde doelkansen te versieren. Kraainem behield de controle, maar brak minder vaak uit. Als het dan toch gebeurde, was er meestal wel doelgevaar mee gemoeid met gerichte schoten van Guenot en Christodoulou. Pas een kwartier voor tijd moest Kraainemdoelman Doumbia een eerste en enige keer de handen uit de mouwen steken op een schot van Peeters na voorbereidend werk van Radelicki. Daar bleef het bij. 

Doelpunten: 4′ Aarab (1-0), 15’ en 35’ Mouchigam (2-0 en 3-0), 41’ Aarab (4-0).

Verslag: GTi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *