logo Casalina

Ellen Beyens amuseert zich bij de Redavoploeg van Plenke Werchter

Ellen Beyens amuseert zich bij de Redavoploeg van Plenke Werchter
De vrouwen van Plenke Werchter

De voetbalcompetitie ligt al even stil door de maatregelen omtrent de covid 9-crisis. Ook de vrouwen van SK Plenke Werchter verkeren in deze situatie. Ze begonnen hun competitie in de Redavo Oostcompetitie op een gedeelde vierde plaats met een negen op vijftien.

Flankspeelster Ellen Beyens (25) is aan haar tweede voetbaljaar bij Plenke Werchter in het recreatieve damesvoetbal bezig.

“Dit is nog maar mijn tweede seizoen, ik ben tevreden hoe ik al gegroeid ben. Ik belandde bij de ploeg door twee speelsters, ik kende er al Zoe Verhulst en Nancy Ral. Wij hebben samen op dezelfde manege gestaan met onze paarden. Ik word op het veld ook steeds goed geholpen door mijn medespeelsters”, klinkt ze dankbaar.

Hun laatste match wonnen ze met 1-6 op Wakkerzeel.

“We waren goed aan de competitie begonnen met een gedeelde vierde plaats, uiteraard beseffen we dat enkele ploegen er bovenuit steken. Ze staan dan ook logischerwijs bovenaan. Die vierde plaats is goed voor ons, maar natuurlijk gaan we ervoor om samen nog net iets hoger te gaan. Samen staan we sterk. We hebben een superploeg waarin iedereen superhard zijn best doet”, geeft de Aarschotse weer.

Nu de voetbalsport wegvalt, moet ze dat invullen met andere bezigheden.

“Normaal viel op maandagavond de training en op vrijdagavond speelden we onze wedstrijd. Nu door die corona probeer ik toch elke maandag, woensdag en vrijdag te gaan lopen voor een uurtje. Op de andere dagen ga ik rijden met mijn paard Moonlight. Ik hoop dat de competitie natuurlijk zo snel mogelijk terug kan beginnen in de mate van het mogelijke. Hoe deze competitie verder zal verlopen zal afwachten worden. Ik ben ervan overtuigd dat we met onze ploeg ons uiterste best gaan doen om zo veel mogelijk te winnen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *