logo Casalina

Elias Ramaekers wil Linden opnieuw zien doorstoten in de eindronde

Elias Ramaekers wil Linden opnieuw zien doorstoten in de eindronde
Elias Ramaekers wil knallen tegen Torpedo Hasselt

Eersteprovincialer VK Linden ontvangt voor de tweede week op rij een team voor de eindronde ter promotie naar derde amateur. Na het uitschakelen van Wambeek-Ternat is Torpedo Hasselt aan de beurt. Aanvallende middenvelder Ramaekers uit Opglabbeek kent enkele tegenstanders.

“Ik ken enkele van hun spelers, de rest van de ploeg, gezien ik uit het Limburgse Opglabbeek afkomstig ben. Hun kern is relatief jong maar valt moeilijk in te schatten. Ik verwacht een zware partij, ook al door de dertig graden die ze voorspellen. Dat zullen we deels oplossen met enkele drankpauzes tussendoor. Gelukkig worden we fysiek enorm goed begeleid en dus schuilt daarin geen nadeel”, stelt Ramaekers. “We hadden het geluk vorige tegenstander Wambeek-Ternat te kennen uit onze reeks. Dat is nu niet het geval, wat er ook van is, we gaan vol voor winst. We willen tegenover hun jong team ervaring stellen en willen graag promoveren. Een jaartje te vroeg op schema, maar als je die kans krijgt, dan zeg je niet neen en dan grijp je die meteen. We zijn er in vorige partij tegen Wambeek-Ternat vol voor gegaan en ik verwacht nu niets anders”.

VK Linden ontvangt deze zondag 15 mei vanaf 16 uur Torpedo Hasselt aan de alomgekende Kerkdreef, alle supporters paraat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *