logo Casalina

Eersteprovincialer VC Bertem-Leefdaal is op zoek naar …

Eersteprovincialer VC Bertem-Leefdaal is op zoek naar …
Eén van de vele jeugdteams van VC Bertem-Leefdaal

Eersteprovincialer VC Bertem-Leefdaal bezit een goede jeugdwerking, getuige hun twee sterren die ze behaalden op het provinciaal label Foot Pass. Om dat gegeven nog verder te verbeteren zijn de hemelsblauwen nog op zoek naar gemotiveerde jeugdtrainers en voetballende of startende jongens geboren tussen 2009 en 2016.

Om jeugdtrainer te worden aan het complex Sint-Veronica aan de Dorpstraat 257 is een diploma niet altijd een vereiste voor kandidaten. De club biedt immers interne bijscholing en ondersteuning door de eigen technische coördinatoren aan. Voorts biedt VC Bertem-Leefdaal een mooie accommodatie, spelen op kunstgras, een passende verloning en daarenboven een toffe sfeer aan aan hun jeugdcoaches.

Ze zoeken ook voetballende en/of startende jongens van de geboortejaren 2016, 2015, 2014, 2012, 2011 en 2009. Vooral uit de geboortejaren 2014, 2012 en 2011 zijn er jeugdspelers nodig bij de blauwen om hun teams te versterken. Ben je er graag bij ofwel als coach ofwel als jeugdspeler. Stuur dan zeker een mailtje naar jan.dekeyzer@outlook.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *