Q8 tempo oil banner

 

Eendracht Gingelom maakt prima seizoensstart mee

Eendracht Gingelom maakt prima seizoensstart mee
De spelers van Eendracht Gingelom vieren samen met hun fans

Ondanks de afwezigheid van speler-trainer Kevin Machiels op het veld, is Eendracht Gingelom prima aan het seizoen begonnen. Tijdens de voorbereiding viel de T1 uit met een voetbreuk. Tot nu toe speelden de geel-zwarten twee wedstrijden en staan ze met vier punten vierde in Limburgse vierde provinciale C.

Vorige week pakte het een hardbevochten punt bij titelfavoriet Herk-de-Stad B en dit weekend legde het Juve Hasselt B met 5-1 over de knie.

Axel Delathuy, Sharam Hussein en Samir zorgden samen voor de acht doelpunten verspreid over beide wedstrijden. Het nieuwe Eendracht Gingelom kwam er nadat SK Waanrode B werd geweigerd in de reeksen van Vlaams-Brabant. Kevin Machiels nam de rol van T1 op zich en hij werd gesteund door het boegbeeld van de club, Gwen Lindekens. Ondertussen zijn beide kernen mooi samengevloeid. Van de vijftien geselecteerden zijn er steevast drie of vier jongens bij van het vroegere Gingelom. Een combinatie van plezier maken en ambitieus zijn, dat vormt het doel van dit prille seizoen. De start is alvast veelbelovend!

Op volgende speeldag trekken ze deze zaterdagavond op bezoek bij Torpedo Hasselt B, dat er doelpunten zullen vallen staat als een paal boven water.

Geef een reactie