logo Casalina

Drie versterkingen en Moose Bar voor Standaard Meerbeek!

Drie versterkingen en Moose Bar voor Standaard Meerbeek!
De aanwinsten van Standaard Meerbeek in beeld Foto: Standaard Meerbeek

Bij derdeprovincialer Standaard Meerbeek pakten ze uit met drie versterkingen. Daarmee mikken de blauw-witten andermaal op top vijf. Van hun sterke spelersgroep stopte enkel Dieter Bellemans. Hun huiswerk op vlak van transfers is zo goed als klaar, andermaal mikken ze op top vijf.

Standaard Meerbeek verzekerde zich van de diensten van verdediger/middenvelder Niels Janssens en aanvaller Witse Vangilbergen die KDN United verlieten. Janssens kan van bo-to-box fungeren. Vangilbergen brengt duelkracht en snelheid. Van titelkandidaat in derde provinciale A Crossing Vissenaken werd flankaanvaller Gil De Mesmaeker overgenomen. Kevin Vleminckx keert na een jaartje verbouwingen terug naar zijn team.

“Ik kende beide spelers van KDN United uiteraard al even”, wist trainer David Verbeek, die voordien vijf seizoenen trainer was bij KDN United. “Beiden zochten een nieuwe club en we waren er als de kippen bij om hen te contacteren. De Mesmaeker leek ons eveneens een goede aanwinst. Langs de andere kant verlaat Dieter Bellemans ons als enige, hij woont in Ekeren en de afstand die hij steeds moest afleggen begon te wegen. We zijn zo goed als rond met onze transfers naar volgend seizoen toe”, wist trainer David Verbeek. “We zijn zo goed als rond en ambiëren opnieuw top vijf, er zal alleszins genoeg concurrentie zijn. Bij de competitiestop stonden we aan de leiding met een dertien op vijftien, natuurlijk is het jammer dat dit allemaal voor niets was in zo’n sterke reeks. Vele matchen kantelden in ons voordeel, het had even goed anders kunnen uitdraaien.”

Buiten de spelerskern zijn de blauw-witten vooral hun kantine aan het vernieuwen, een Moose Barconcept loert om de hoek.

“We zijn onze kantine stelselmatig aan het vernieuwen. We hebben het achterste deel daarvan in een nieuwe laag hout gestoken. We zijn nu aan het opschuiven naar de voorkant van deze sfeervolle ruimte. We zijn daarvoor een beetje een Moose Barconcept aan het uitwerken. We mikken voor onze fans op een nostalgische zondag, zodat ze na de wedstrijd nog even langer blijven om iets te drinken, wist het Standaardbestuur.

De Standaard Meerbeekkantine in transformatie Foto: Standaard Meerbeek
De Standaard Meerbeekkantine in transformatie Foto: Standaard Meerbeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *