logo Casalina

Doelman Nick Verschoren verhuist van Sparta Haacht Statie naar … FC Tildonk

Doelman Nick Verschoren verhuist van Sparta Haacht Statie naar … FC Tildonk
Doelman Nick Verschoren staat ook één op één zijn mannetje

Na een handvol seizoenen bij Sparta Haacht Statie opteerde doelman Nick Verschoren uit Schriek voor een ietwat gevoelig lijkende overgang naar de aartsrivaal, FC Tildonk. In het verleden bewees Verschoren zijn waarde bij Sparta als keeper die wel eens een strafschop durfde te stoppen op een decisief moment.

“De voorbije jaren had ik het naar mijn zin bij Sparta, tussendoor kwam ik nog een jaartje uit in de Antwerpse provinciale reeksen, in Putte. Het verhaal op zich is eigenlijk dat ik volgend seizoen terug in Schriek, waar ik mijn voetbaljeugd doorbracht, wou gaan voetballen bij mijn maten. Ik kreeg opeens een telefoontje van FC Tildonk en ben een keer gaan praten met hen en van het één kwam het ander. Ik heb aan een paar mensen van Sparta gevraagd of ze een onoverkomelijk probleem hadden met mijn overgang, maar ze zagen er geen graten in.”

De concurrentie voor de plaats als eerste doelman zal meer dan pittig worden.

“Ik kom er terecht in een toffe groep met veel sfeer. Ik heb vele jaren geleden nog met verdediger Jan de Brabander samen gespeeld bij KV Tremelo, het voorbije seizoen heb ik met Dimitrakopoulos, die dezelfde overgang maakt, samen gespeeld bij Haacht Statie. Op het vlak van klassementsambities moeten we volgens mij resoluut mikken op top vijf, dat zou het doel moeten zijn. Mijn eigen rol is proberen om belangrijk te worden in doel bij FC Tildonk. Het zal zeker niet gemakkelijk worden aangezien de andere doelwachter en aanwinst, Kenneth Collier een hele goede keeper is”, wikt en weegt Verschoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *