logo Casalina

Derdeprovincialer Koninklijk Vlug-Op Steenokkerzeel vertoont ambitie en trekt acht nieuwe namen aan

Derdeprovincialer Koninklijk Vlug-Op Steenokkerzeel vertoont ambitie en trekt acht nieuwe namen aan
De eerste ploeg van Koninklijk Steenokkerzeel Vlug-Op

Met acht nieuwe namen wil derdeprovincialer Vlug-Op Steenokkerzeel zich wapenen voor volgend voetbalseizoen, uit de jeugd maakt één talent de overstap naar de A-ploeg van de blauw-witte. Na enkele jaren in de onderste regionen zijn ze deze situatie beu en trekken ze volop de kaart van de top zeven.

Vooreerst werd er achteraan naar versterking gezocht die kwam er in de vorm van doelmannen Dylan Vereerstraeten (HO Veltem) en Alan Vanderhoeven (KFC Meise). Daarbuiten zakten Jérémy Dekeersmaecker (VK Berg-Op), David Perez (KCS Machelen), Alilon Dillo (KFC Meise), Nick Ekolonga, Mike Van Der Schelde (vorig seizoen geen ploeg maar voordien actief bij Perk en Peutie). Aanvaller Alexandros Panayiotis (SV Kobbegem) is de laatste aanwinst. Vanuit de jeugd werd Yarne Palla overgeheveld, hij speelde al enkele matchen mee met de eerste ploeg.

Aan uitgaande kant werd niet langer beroep gedaan op de diensten van Jasper Verbauwhede, Ritchie Van Bellinghen, Rik Bosschaerts, Mick De Voster, Nick Vermeiren, Nick Trullemans (keert terug naar Perk).

Voorzitter Patrick De Maeyer schetst kort de ambities.

“We vertonen meer ambities dan voorheen, we vochten enkele seizoenen om het behoud in derde en dat scenario zien we zichzelf liever niet herhalen. We kochten gericht maar goed in, met onze huidige kern voel ik dat we gewapend zijn om een meer dan serieuze gooi te doen naar top zeven. Ook het oefenprogramma van de club ligt al vast, we zijn benieuwd tegen wanneer we weer in actie mogen komen op het veld want het begint wel te kriebelen”, wist De Maeyer.

De trainingen bij Steenokkerzeel Vlug-Op starten in de tweede week van juli, op 25 juli volgt hun eerste voorbereidingsmatch als corona er geen stokje voor steekt. Er werd alleszins al afgesproken met onder andere Nossegem, KCS Machelen en de beloften van Wolvertem-Merchtem om vriendschappelijk te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *