logo Casalina

De Stormvogels Haasrode wilden geen transfers verrichten maar kwamen een oude bekende tegen…

De Stormvogels Haasrode wilden geen transfers verrichten maar kwamen een oude bekende tegen…
Van Bladel (centraal) blijft de stormram in de aanval bij de Stormvogels

Bij tweedeprovincialer Stormvogels Haasrode haalden ze oude bekende Jan Clerick terug en vertrekt Tom Vanderwegen naar naburige vierdeprovincialer Korbeek Sport. De rood-gelen blijven nuchter in hun ambities gezien een flink aantal ploegen duchtig inkopen deed in de loop van voorbije transferperiode, ze mikken op een plaats in de linkerkolom.

Buiten het aantrekken van Clerick, die in het verleden al eens twee seizoenen voor Haasrode speelde en het vertrek van aanvallende kracht Vanderwegen stopten drie jeugdspelers die de overstap konden maken naar het eerste team.

Voorzitter Steven Van Hoorebeke legt bovenstaande wending uit.

“We waren eigenlijk niet van plan om een nieuwe speler aan te trekken, maar drie van onze jeugdspelers stopten bij de club, ze ontdekten andere sporten. Het is in deze coronatijden stilaan een trend aan het worden om te beginnen met padel, triatlon of atletiek. Zo was dat bij onze drie jeugdspelers en het is een fenomeen dat ik zich stilaan zie bij andere clubs voltrekken. Net op dat moment kwam Jan bij ons aankloppen en wij zagen dat wel zitten. We begonnen te praten en het was snel beklonken. Ik betreur het vertrek van die jeugdspelers, maar ben blij met de aankomst van Jan. We zullen hem als middenvelder uitspelen, maar hij kan op vele posities uit de voeten”, wist Van Hoorebeke. “In deze enorm versterkte reeks, toch tegenover het voorbije seizoen, willen we meespelen in de linkerkolom.” Clerick was het laatst actief bij eersteprovincialer VC Bertem-Leefdaal,

Het jeugdtoernooi wordt verplaatst naar de zomervakantie.

“Onze jeugdtrainingen gingen en gaan verder. Het jeugdtoernooi dat voor half mei voorzien was, stellen we als gevolg van deze coronacrisis uit naar de zomervakantie. Waarschijnlijk naar augustus, maar daar zijn we nog niet helemaal uit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *