logo Casalina

De Stormvogels Haasrode maken vooraan het verschil tegen KVC Haacht

De Stormvogels Haasrode maken vooraan het verschil tegen KVC Haacht
De Stormvogels (r) waren gevaarlijker dan Haacht

In de eerste helft hadden de Stormvogels Haasrode het overwicht en de kansen op een zwaar veld. Naar het einde van de match toe had Haacht het overwicht in handen, van mogelijkheden op de gelijkmaker was er amper sprake. KVC Haacht miste een karrenvracht aan spelers door blessures, ook bij de bezoekers waren er enkele afwezigen.

Haasroodse druk maar vele ballen die hoog over vlogen aan beide kanten, kenmerkten de beginfase.

Van Bladel en Dereymaeker brachten gevaar voor de bezoekers. Met Gastmans hadden ze een stevig slot voor de verdediging op het middenveld geposteerd. Iets voor het kwartier stuurde Haachtse kapitein en middenvelder Van Den Bosch Boeykens binnendoor, hij zette af. De afwerking was iets te zwak, waardoor bezoekende doelman Vangeenberghe de bal in de linkerhoek kon pakken. Daarna volgde enkele te hoog getrapte ballen. Van Bladel ging in minuut 41 neer in de Haachtse zestien na contact met Hendrickx, niets van zei de ref en hij bedacht de grote aanvaller met geel. Op slag van rust actie bracht Gastmans links de actie, aan de tweede paal scoorde Van Bladel door zijn voorzet af te werken.

Haasrode vierde en sloeg toe op slag van rust
Haasrode vierde en sloeg toe op slag van rust

Haachts overwicht in de tweede helft, maar de Stormvogels begonnen het beste. Iets na rust rukte Dolphe op voor Haacht. De verdediger bediende Vanderborght, maar die besloot in het zijnet. Iets voor het uur kopte Van Bladel de bal door naar Velaers die nipt voorlangs besloot. Dereymaeker dreigde ook nog, maar thuiskeeper Andries stond paraat. Haacht nam de match in handen, maar daar kwam amper geen of amper gevaar uit. Twee hoge ballen aan de tweede paal belandden net niet op het hoofd van Hendrickx, tot daar het Haachtse offensief. Haasrode vierde, KVC trekt met kopzorgen de winterstop in.

De Haachtse fans van Club 490 zagen de offensieve onmacht
De Haachtse fans van Club 490 zagen de offensieve onmacht

Doelpunt: 44′ Van Bladel (0-1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *