logo Casalina

De provinciale U21 van Sportief Rotselaar hebben hun herfstkampioenschap beet

De provinciale U21 van Sportief Rotselaar hebben hun herfstkampioenschap beet
De U21 van Sportief Rotselaar vieren hun herfstkampioenschap

Op de slotspeeldag in hun reeks zegevierde Sportief Rotselaar in de streekwedstrijd met 9-0 tegen de buren van RWL Sport. Kapitein en nummer tien Thomas Van De Plas was één van de uitblinkers van het talentvolle team dat in de provinciale competitie uitkomt.

De geel-blauwen hebben drie éénheden voorsprong op tweede KAC Betekom. Ze wonnen 9 van hun wedstrijden, speelden 2 keer gelijk en beten 3 keer in het zand. Ze scoorden over 14 duels heen 50 keer en kregen er 15 binnen, wat dus tot een doelsaldo van +35 leidde. KVC Westerlo B volgt in deze reeks als derde met vier punten achterstand op koploper Rotselaar. Ze kunnen enkel onttroond worden door tweede Betekom, als ze binnenkort winnen tegen vijfde Jeuk met daarenboven 16 doelpunten verschil.

De sportieve staff bestaande uit T1 Koen Van Grunderbeeck, T2 en trainer van het A-team Stefan Van Der Bauwhede, T3 Gijs Van Grunderbeeck, T4 en speler in het A-team Cas Morissens en délégué en speler van de B-ploeg Bo Lammens deelden mee in de feestvreugde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *