logo Casalina

Crossing Vissenaken leeft zonder druk naar nieuwe seizoen toe

Crossing Vissenaken leeft zonder druk naar nieuwe seizoen toe
Crossing Vissenaken op stage in Brugge

Crossing Vissenaken begon vorige donderdag aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen met in het weekend een driedaagse stage in Brugge. Het was een woelig tussenseizoen maar de blauw-witten zullen met enorme gretigheid het seizoen starten en dat begin komt er al over enkele weken aan, voor het derde jaar op rij zetten ze aan in de Croky Cup. Ze mogen in de openingsronde op bezoek bij Sporting Kampenhout uit derde amateur.

“Het was woelig met twee spelers, die ondanks getekende overeenkomsten dan toch niet naar CRV kwamen. Het gebeurt jammer genoeg nog steeds en dan ook nog sterkhouder Niels Sempels die om privéredenen stopt met voetballen. Vertrekkers zijn Tom Boogaerts (Boutersem), Amaury Ulens, Yoni Vangoethem en Thomas Vranckx (Butsel). De nieuwkomers zijn Jeroen Schoofs (Hoegaarden-Outgaarden A), Symme Schutters (Houtem-Oplinter A), Gilles Roossen (Houtem-Oplinter A), Steve Klompkes (Huppaye) en doelman Aymerick Assossou (Eur. Kraainem)”, lijstte trainer Deldime op.

Voor het eerst in drie seizoenen zullen ze vooraf niet als “de grote titelkandidaat” bestempeld worden

“Aansluiten bij de top vijf is onze gezonde en realistische ambitie. Er wordt veel verwacht van Gilles Roosen, één van de meest talentrijke verdedigers in de regio en ook van Steve Klompkes die de aanval moet ondersteunen. Met het aantrekken van Schoofs en Schutters zet CRV in op nog meer talentvolle jongeren uit de regio. Ik begin aan mijn vierde seizoen als coach bij deze mooie club, die teert op één van de beste accommodaties uit het provinciale voetbal. We spelen voor het derde seizoen op rij ook bekervoetbal in de Croky cup met een heel moeilijke verplaatsing naar derde amateurclub Sporting Kampenhout (zo 31/07). Verdere oefenpartners zijn Haasrode A, Meldert, Velm, Nieuwerkerken, Holsbeek A en Zoutleeuw. Voor de oppergaai zie ik vooral Boutersem, TW 3000 en Geetbets in aanmerking komen en ook Binkom, Drieslinter, VS Kortenaken en Glabbeek zullen te duchten tegenstanders zijn. De reeks is alvast veel sterker geworden ten opzichte van vorig seizoen maar het oogt zeer mooi. CRV A vat dus zonder druk het nieuwe seizoen aan en wil zoals de vorige jaargangen inzetten op integratie van jonge jeugdspelers in de A-ploeg. In die optiek zitten Robin De Kerpel, Liam Vandekerchove, Corneel Putmans, Jonathan Bennekens, Luka Van Leemputten en Kobe Verhulst allemaal bij de A-kern op dit ogenblik.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *