logo Casalina

Clash om de tweede plaats: VK Linden ontvangt KFC Borght-Humbeek!

Clash om de tweede plaats: VK Linden ontvangt KFC Borght-Humbeek!
Bart Bevernage tekent nog voor een seizoentje extra

In eerste provinciale barst deze zaterdagavond op de Kerkdreef in Linden vanaf 19 uur de strijd om plaats twee los. Het plaatselijke VK Linden ontvangt KFC Borght-Humbeek. Thuisverdediger Bart Bevernage wil dat de groenen de rug rechten na een nederlaag op het veld van leider Kampenhout vorige speeldag. Bezoekende spits Maarten Caes wil een verrassing niet uitsluiten en wil er vol voor gaan.

Centrale verdediger Bart Bevernage uit Huldenberg mikt op eerherstel.

“Na de nederlaag in Kampenhout hebben we iets recht te zetten. We trainden voorbije dinsdag en donderdag al goed door, dat is al een eerste stap als reactie. Thuis tegen Borght-Humbeek wordt het niet makkelijk. We moeten de knop omdraaien om met een goed gevoel naar de feestdagen toe te leven. Het is het eerste deel van het drieluik Borght-Humbeek, Boka United, Melsbroek. Voorheen was Borght-Humbeek een knokkersgroep en dat het collectief prima liep, dat viel een beetje met onze manier van doen te vergelijken. Zij durfden toen wel al eens de lange bal te hanteren. Hun stijl zou veranderd zijn. Of het nu zo is of niet. We moeten de juiste mentaliteit op de mat moeten leggen en zullen met lef spelen en dus ook voor de drie punten”, vertelde de ervaren verdediger die aan zijn zesde jaargang Linden toe is.

Spits Maarten Caes uit Haacht strijdt met open vizier en sluit niets uit.

“We zitten met enkele coronagevallen in de ploeg, maar gaan er toch voor bij Linden. Het zal geen makkelijk duel worden, daar Linden een sterke ploeg is. Ze staan toch niet voor niets gedeeld tweede met ons. Ze zullen ook wel op scherp staan na de match tegen Kampenhout”, opent de vinnige spits. “We hadden een goed seizoen verwacht, maar top drie niet. Langs de andere kant hebben nog geen punten gestolen. We brengen een goed voetballende ploeg die een offensief spel voetbal wil tentoon spreiden. We zijn ginds zeker op onze hoede, het tempo zal anders liggen in vergelijking met onze vorige winstmatch tegen Houtem-Oplinter. We willen uiteraard elke wedstrijd winnen en vatten die zo aan, maar een punt zou zeker geen slecht resultaat zijn.”

Maarten Caes speelt ook volgend seizoen bij Borght-Humbeek
Maarten Caes sluit niets uit op bezoek bij VK Linden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *