logo Casalina

Brent Vander Elst keert terug naar OHR Huldenberg:”Het was nu of nooit!”

Brent Vander Elst keert terug naar OHR Huldenberg:”Het was nu of nooit!”
Net zoals bij Sportief Rotselaar zal Brent bij OHR zaterdagavond zijn matchen spelen

Vander Elst kwam na één seizoen bij OHR Huldenberg in het seizoen 2020-2021 terug bij tweedeprovincialer Sportief Rotselaar, de club waar hij voordien een handvol jaren het mooie weer maakte. Na het voorbije coronaseizoen dat amper vijf wedstrijden telde, waagt hij nu andermaal zijn kans bij eersteprovincialer OHR.

De terugkeer naar grijs-zwarten was een weloverwogen keuze voor de twintiger uit het Bertemse.

“Ik ga toch nog eens gaan voor een uitdaging op het niveau van eerste provinciale. Ik ben onlangs 28 jaar geworden en heb drie mooie en jonge zonen. Het was nu of nooit om nog eens de stap naar eerste te zetten en waarom niet bij OHR Huldenberg? Daar ken ik het huis al relatief goed. Bijna iedereen die er speelde toen ik er een jaartje was, is er gebleven. Het is een ambitieuze club met een mooi project. Op die manier was de keuze snel gemaakt. Ik vond dat mijn taak niet helemaal volbracht was bij OHR, gezien ze vorig jaar de competitie door corona stil legden in maart en ik er eigenlijk geen volledige jaargang meedraaide. Dat ik verder zaterdagavondvoetbal kon spelen was eveneens een vereiste en vergemakkelijkte mijn keuze”, wist de beweeglijke middenvelder. “Ik besef dat er op het niveau van eerste provinciale altijd wel veel concurrentie zal bestaan op de meeste posities, maar dat maakt de uitdaging des te plezanter om extra scherp en gemotiveerd aan de aftrap te staan.”

Ook het vurige OHR-thuispubliek staat hem aan.

“Het thuispubliek van Sportief Rotselaar was ook zeer dankbaar naar de spelers toe, maar OHR Huldenberg dat is een andere dimensie. Het zal een tof weerzien worden met dat thuispubliek. Zo een hevige supporters heb ik nog niet veel meegemaakt! Ze steunen ons in onze ambitie in eerste provinciale en dat is om zo hoog mogelijk te willen eindigen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *