logo Casalina

Björn en Nico Van Passel verlaten SC Aarschot voortijdig

Björn en Nico Van Passel verlaten SC Aarschot voortijdig
Björn Van Passel in actie

Björn Van Passel en zijn T2 Nico Van Passel gaven hun ontslag bij tweedeprovincialer SC Aarschot. Na een negende stek in de stand voor de eerste periodetitel ging het daarna bergaf in de tweede periode. De vele afwezigen in de vorm van geblesseerden en geschorsten hielpen de wit-zwarten niet vooruit, wel integendeel. Ondanks dat gegeven ging het de broers Van Passel relatief goed af bij SCA. Toch voelden ze aan dat het vanuit de spelersgroep minder vertrouwen kregen. ze besloten een stap opzij te zetten. 

“We voelden aan dat sommige spelers met de huidige situatie ongelukkig waren. Ik voelde twijfel en op dat moment vond ik het gepast om een stap opzij te zetten. Ik heb tijd gestoken in de U15 en U17 ook, maar bepaalde spelers konden dat niet appreciëren. Als alles goed loopt word je daar niet op nagewezen, nu blijkbaar wel. Ik vond het op zich jammer want ik kon het met iedereen op de club wel vinden, ik kwam en kom er nog steeds graag. Ik kreeg vele berichten na mijn ontslag, dat ze het jammer vonden. Ik ben er heel blij geweest en wens hen nog veel succes voor wat nog komen moet. We hebben ons ontslag aangeboden, zodat dit team de kans krijgt om terug op te veren.”

Voorbije speeldag zat interimtrainer Rudi Olijslagers, de trainer van de provinciale U17, op de bank. Voorlopig leverde dat een klein succes op gezien de 0-2-overwinning op bezoek bij Racing Butsel. Of hij aan blijft op die functie is voorlopig nog koffiedik kijken. SC Aarschot ontvangt komende zondagnamiddag KFC Baal.

Na deze verwikkeling krijgen de broers Van Passel de kans om zich al vroeger voor te bereiden op hun opdracht van volgend jaar bij eersteprovincialer SC Out-Hoegaarden.

Één gedachte over “Björn en Nico Van Passel verlaten SC Aarschot voortijdig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *