logo Casalina

BHS United vertoont ambitie in nieuwe reeks

BHS United vertoont ambitie in nieuwe reeks
BHS United ondergaat volgend seizoen veranderingen

Na jaren in de Leuvense reeks moet Boortmeerbeekse fusieclub in de Brusselse reeks van start gaan, maar dat zal niet van harte zijn. Desalniettemin mikken ze met nieuwe coach Kevin Goossens op een mooie ranking in deze reeks met voor hen grotendeels onbekende teams.

Een handvol seizoenen geleden belandde het toenmalige KFC Hever, sinds iets meer dan een jaar geleden een levendig onderdeel van deze fusieclub, nog in een Brusselse reeks in vierde provinciale. Dat leverde hen toen succes op met een verdiende titel.

“Het missen van de derby’s is zowel sportief als financieel een aderlating, daar valt jammer genoeg weinig aan te doen. Ik ken een aantal ploegen in onze nieuwe Brusselse reeks zoals Zemst, Sterrebeek en Kortenberg. Dat zijn volgens mij ploegen die de ambitie hebben om net zoals ons bovenin mee te draaien. We zien de nieuwe reeks als een uitdaging en we gaan ons daartoe zo goed mogelijk voorbereiden. We gaan scouting verrichten en proberen ons vel zo duur mogelijk te verkopen”, klonk het bij sportief verantwoordelijke Joey De Groof.

Nieuwe trainer Kevin Goossens (Greunsjotters Vossem) zag negen nieuwe spelers aansluiten en ééntje stoppen. Dat zijn Arne Van Den Bossche (Rapid Leest), Jonas Boghe, Robin Koekoek, Nick Trullemans (allen KFC Perk), Aleandro Swiggers (Lozenhoek Keerbergen), oude bekende Frederik Luyten (vrije speler), Brian Annaert (Kampenhout), Keegan Witasse (Nossegem) en Mechqouq Wouail (Hombeek). Verdediger Andreas Rits stopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *