logo Casalina

BHS United haalt uit tegen topper FC Zemst Sportief

BHS United haalt uit tegen topper FC Zemst Sportief
Ketels (tweede van rechts) scoorde een hattrick voor BHS United

Zoals steeds werden de geel-roden van FC Zemst Sportief bij aanvang van de competitie als één van de topkandidaten bekeken om mee te doen om het hoogste in hun reeks in derde provinciale b. BHS United kwam over van de Leuvense reeks en ambieerde op voorhand het begin van de middenmoot, liefst top vijf. Voorbije speeldag wonnen de rood-zwart-witten afgemeten met 5-1 tegen Zemst.

Spits Stef Ketels bracht een hattrick op zijn naam, hij zit nu aan tien treffers op zeven wedstrijden

“In deze reeks is het vooral jammer dat we veel minder derby’s spelen natuurlijk, vooral voor onze supporters. Ook de ploeg betreurt dit, maar voorlopig doen we het niet slecht. Jammer dat we twee keer een punt verliezen in de laatste minuut tegen respectievelijk Sporting Kortenberg en Infinity Vilvoorde”, wist de topscorer van de vijfde in de reeks.

Op voorhand werd er met een 5-1 geen rekening gehouden

“Zemst kreeg in het begin bijvoorbeeld ook twee goede kansen, maar op een paar minuten tijd gingen we van 0-0 naar 2-0. Vlak voor en vlak na de rust maakten we 3-1 en 4-1 en dan was de match wel gespeeld. Ongelooflijk zo’n resultaat. Om meer dan top vijf te ambiëren zal er veel afhangen van komende competitiemaand november. We moeten nog op verplaatsing naar leider Delta Londerzeel en naar tweede SK Steenhuffel. Als we volgende week punten kunnen halen in Londerzeel is er zeker meer mogelijk, tot dan leven we op goede hoop.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *