logo Casalina

BHS United B gelooft in eigen jeugd

BHS United B gelooft in eigen jeugd

Bij vierdeprovincialer BHS United B was het onlangs verzamelen geblazen. Het team bestaat uit 22 spelers afkomstig uit eigen jeugd zoals de U21 en de U17. Het team zal fungeren als opleiding voor het eerste team in derde provinciale.

De resultaten zijn niet het belangrijkste, vooral het doorgroeien en het veel laten spelen van de jeugd zijn primordiaal.

De doelmannen van dienst zijn Mario Geens en Yoran Geeraerts. In de verdediging staan Gilles Renard, Axel Schroons, Wout Houpeline, Victor Van Linthout, Arthur Van Grimbergen, Lars Houpeline, Noa Stiers en Robin Stahlberg pal. Het middenveld bestaat uit Jesse Van Houdt, zoon van clubicoon in de aanval Jeroen Van Houdt, Emil Renard, Wannes Rumbaut, Jorgen Stroobants, Nathan Melsens, Cedric Broutin, Sam Vandyck, Noa Lebegge en Pieter Heremans. Ries Op ‘t Rood,
Cedric Vinken en Ferre Scheerens zijn de aanvallers.

Coach Kurt Van Asselberghs is na twaalf seizoenen terug aan de Meerbemdweg als trainer, toen nog bij KRC Boortmeerbeek. Nu komt hij over uit de jeugd van KAC Betekom, hij zal worden bijgestaan door BHS-meubilair Sam Silvrants die er voorheen de jeugd trainde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *