Q8 tempo oil banner

 

B-teams van KVC Kessel-Lo 2000 en VC Bertem-Leefdaal wisselen van reeks!

B-teams van KVC Kessel-Lo 2000 en VC Bertem-Leefdaal wisselen van reeks!
VC Bertem-Leefdaal B zal volgend seizoen niet opnieuw 5-5 drawen tegen Olympia Wijgmaal B

Bij de voorstellen tot reeksindelingen behoorde KVC Kessel-Lo 2000 B aanvankelijk tot de iets Hagelandsere getinte B-reeks in vierde provinciale. Ze richtten aan verschillende clubs de vraag of ze niet van reeks wilden wisselen, Bertem-Leefdaal B ging hierop in. De hemelsblauwen wilden eens frisse neus halen in een nieuwe reeks. KVC Kessel-Lo 2000 B ging hierop in zodat ze opnieuw in de C-reeks van vorig seizoen uitkomen.

Beide teams willen het hoogst mogelijke bereiken in hun “nieuwe” reeks.

“Ik had allerminst een bezwaar tegen de reekswissel met Kessel-Lo B. We spelen veertien keer thuis op ons gekende en degelijke terrein met kunstgrasveld. We trekken met open vizier naar die andere clubs in de buurt en wat verder weg, we hebben veel zin om al te voetballen. Op zich is de reeks ondergeschikt aan onze ambitie en deze is om hoog in onze reeks te eindigen. Of dat nu met meer Leuvense teams is of teams die dieper in het Hageland liggen, dat maakt op zich niet enorm veel uit”, bekijkt Bart Meeus, nieuwbakken coach van Bertem-Leefdaal B het.

“We zaten aanvankelijk in een reeks waarin we in ons eerste jaar in vierde, derde werden vlak voor de coronastop. We stonden toen achter de gepromoveerden Sporting Molenbeek en KMJ Zichem. We zijn vorig jaar dan in een meer voetballende reeks terecht gekomen, wat ons ding was. Nu stonden we opnieuw in die andere reeks. We hebben een mail gestuurd naar alle clubs en Bertem-Leefdaal B had hierop gereageerd. Ze wilden eens iets anders en zo hebben we een akkoord gevonden. We gaan ook zo hard mogelijk vechten om zo hoog mogelijk te eindigen om eventueel de promotie af te dwingen in deze reeks”, wist de immer gemotiveerde coach van Kessel-Lo B, Chiel Deroover.

Geef een reactie