Q8 tempo oil banner

 

logo Casalina

Andermaal vervroegde wedstrijden door coronamaatregelen!

Andermaal vervroegde wedstrijden door coronamaatregelen!
KFC Herent hoopt ook zondagnamiddag te vieren op Averbode

In provinciale reeksen zullen komend competitieweekend verschillende matchen vervroegd worden als gevolg van de coronamaatregelen opgelegd door het overlegcomité. Deze vervroegingen komen er uiteraard als gevolg van de regel dat de horeca, en dus ook kantines, om 23 uur moet sluiten.

In eerste provinciale ging de streekderby KV Tervuren-Duisburg – OHR Huldenberg oorspronkelijk beginnen om 19.30 uur, dat werd nu anderhalf uur vervroegd tot 18 uur. Wie het voetballen nog niet beu is, kan bij de buren van de Greunsjotters Vossem de derby tegen Eendracht Eizer bekijken, die om 20 uur van start wordt getrapt.

De topper tussen leider KFC Herent en tweede KCVV Elewijt in tweede provinciale a zal zaterdag om 19 uur starten in plaats van het geplande 19.45 uur. Een enorm interessante match om te bekijken of de blauw-gelen hun unieke 45 op 45 halen of dat het scorende vermogen van Elewijt hen een loer zal draaien.

In dezelfde reeks zou de Hagelandse topper tussen Tielt-Winge 3000 en FC Geetbets normaal aanvangen om 20.15 uur, dat is nu vervroegd naar 19.30 uur, kwestie dat fans en spelers nadien nog iets gebreider kunnen nakaarten over het zonet wel of niet gebeurde.

Bij Tiense voetbalverenging Crossing Vissenaken verschuiven ze op zaterdagavond 11 december drie matchen. De vrouwen in derde provinciale spelen hun thuiswedstrijd thuis tegen Sportief Rotselaar al om 13.30 uur. De ploeg in vierde provinciale a, Vissenaken B hoort het startsignaal voor hun duel tegen Standaard Neerwinden om 16.30 uur. De eerste ploeg in derde provinciale a, Vissenaken A speelt vanaf 19.15 uur de topper tegen medederde KDN United.

In derde provinciale b speelt KV Tremelo A een uurtje vroeger tegen Sportief Rotselaar B, dus om 19.30 in plaats van 20.30 uur. Dat heeft als gevolg dat KV Tremelo B in vierde provinciale C eveneens een uurtje vroeger in actie komt, om 17 uur in plaats van 18 uur, en dit tegen KSC Keerbergen. Voorts speelt in vierde provinciale C Klim-Op Begijnendijk zijn thuismatch tegen leider Sporting Kortenberg een dag vroeger. In plaats van zondagnamiddag 14.30 uur, staat het nu op zaterdagavond 11 december vanaf 19 uur gepland.

Bij Sparta Haacht Statie werd de vrijdagavondmatch van de vrouwen vervroegd van 20.30 naar 20 uur. Ze komen in het Spartapark op de Elleveldweg in derde provinciale uit tegen FC Moorsel, dat een gooi naar de titel doet.

Indien er nog vervroegde matchen zijn, dan is de melding daarvan hier steeds welkom!

Geef een reactie