logo Casalina

Ambitieuze Futsal Project Aarschot trekt balvirtuoos aan uit Nederlandse competitie

Ambitieuze Futsal Project Aarschot trekt balvirtuoos aan uit Nederlandse competitie
Aakazoun viert een doelpunt met Falcao op een internationaal toernooi in Abu Dhabi

Futsal Project Aarschot heeft een overeenkomst kunnen bereiken met het Nederlandse ASV LEBO Amsterdam over de komst van de Marokkaanse dribbelaar Nabil Akaazoun. De Nederlandse spelmaker die ook uitkomt voor het nationale futsalteam van Marokko heeft getekend voor het komende seizoen en wil de promotie-ambities van de rood-zwarten mee helpen realiteit worden.

Nabil is afkomstig uit Amsterdam en speelde in Nederland bij onder meer bij FC Marlène, ASV Amsterdam en FCK De Hommel, enkele jaren terug had hij een korte periode in Belgie bij KK Malle. Daarna begon hij zich enorm te ontwikkelen. In het seizoen 2019-2020 schakelde zijn toenmalige FC Marlène in de play-offs eerst FC Eindhoven uit vooraleer in twee titelwedstrijden tegen Hovocubo te verliezen. Op dat moment werd hij ook Marokaans futsal international.

“Aarschot speelt voor volle zalen en heeft een top omkadering. Ze branden van ambitie en willen hun doelen halen, ik wil daar deel van uitmaken. Mensen bekijken mij vaak op basis van wat ze zien op mijn filmpjes. Daar geef ik een show, zo ik speelde naast Ronaldinho en Falcao op internationale tornooien, maar ik ben hier om te winnen. Aarschot heeft mij gescout omwille van mijn moderne manier van spelen; ik wil altijd winnen en Belgi laten zien dat ik veel meer ben dan ¨de man van ‘de filmpjes van dribbels en acties’ daarom vind ik het eens zo spannend om me te integreren in dit project”, wist aanwinst Nabil Akaazoun.

Aakazoun is ook geen onbekende voor Ronaldinho
Aakazoun is ook geen onbekende voor Ronaldinho

“Wij geloven dat hij zich in onmiddellijk populair kan maken bij onze fans als hij gaat uitvoeren waarvoor we hem gescout hebben. Hij is technisch en sterk aan de bal, erg snel en een echte kuitenbijter. Onze selectie is als puntje bij paaltje komt even breed als vorig seizoen, alleen is ze ook sterker. Niemand wilt zijn start missen in deze zware reeks nu een versterkt PIBO Hoeselt volledig voor de titel zal gaan”, aldus sportief manager Yannick Arnoets. “We waren op zoek naar een linksvoetige speler die zowel een actie als diepgang had en dat hebben we nu gevonden. Als Nabil op de voorbereidende trainingen in juni aanwezig is, dan speelt hij normaal zijn eerste wedstrijd voor FP Aarschot tegen Maasmechelen eind juni.”

De supporters van Futsal Project Aarschot reageerden verheugd op het bericht omtrent de nieuwe aanwinst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *