Q8 tempo oil banner

 

Ambitieuze derdeprovincialer Boutersem United wapent zich voor volgend seizoen

Ambitieuze derdeprovincialer Boutersem United wapent zich voor volgend seizoen
Binon (nummer vijf) scoorde twee keer voor Boutersem United

Derdeprovincialer Boutersem United heeft zijn huiswerk op transfervlak voor volgend seizoen al achter de rug. Met twintig veldspelers en twee doelmannen hopen de groen-witten om volgend seizoen een plaats in de top drie te ambiëren en als het zomaar even kan waarom niet de pannen van het dak te spelen?

Aan inkomende kant versterken verdediger Alexander Roosbeek (VK Linden en ex-kapitein KVK Tienen), doelman Niels Stroobants (HO Bierbeek, ex-FC Diest en KSK Heist), linkerflankverdediger Dries Nys (HO Bierbeek), middenvelder Tom Boogaerts (Crossing Vissenaken), rechterflankspeler Giel Marchal (SK Waanrode) en aanvaller Brent Vanzavelberg (FC Binkom).

Leslie Heerinckx (Rode Duivels Zoutleeuw), doelman Martijn Delabastita, Jan Broeckmans en Kaya Büyük verlaten United.

“Alles is klaar, ons huiswerk op transfervlak naar volgend seizoen toe is gemaakt. We tellen dan twintig A-kernspelers en twee keepers. Dat zou voldoende moeten zijn om top drie te ambiëren. Voor de nieuwe competitiestart willen we dit seizoen nog naar top zes à top acht stijgen, tenminste als we de komende weken en maanden nog aan spelen toekomen”, vertelt coach Karsten Froment.

Geef een reactie