Q8 tempo oil banner

 

Allereerste kampioenenploeg KSC Keerbergen gevierd voor duel tegen Lozenhoek Keerbergen

Allereerste kampioenenploeg KSC Keerbergen gevierd voor duel tegen Lozenhoek Keerbergen
Een archiefbeeld van de kampioenploeg die de titel vierde in derde provinciale

KSC Keerbergen is zijn voetbalverleden niet vergeten en speelt op zaterdagavond 31 juli een galamatch op eigen veld aan de Raambeekweg en dit tegen de rivaal NV Lozenhoek Keerbergen. Dit steeds pittig duel vindt plaats naar aanleiding van het zestigjarige jubileum van de allereerste kampioenenploeg van den Eska. We spreken over het seizoen 1961-1962. De ploeg heette toen nog Sporting Brabantse Kempen Keerbergen.

De oude gloriën van toen worden geëerd en in de bloemetjes gezet met een vriendschappelijke derby tussen KSC Keerbergen en de Lozenhoek.

De oude gloriën van K.S.C. Keerbergen worden vanaf 19 uur op een gepaste manier gevierd aan de Raambeekweg. Fanfare De Eendracht komt spelen, de burgemeester is aanwezig, ze krijgen een mooi huldigingsmoment met nadien een leuke derby tussen de huidige eerste ploegen van K.S.C. Keerbergen en de Lozenhoek. Alle supporters dus op post vanaf 19 uur.

De vedetten van toen kunnen met een hapje en een drankje wat bijpraten en memorabele verhalen van vervlogen tijden oprakelen met hun oude ploegmakkers. Iedereen uit Keerbergen en omstreken is uitgenodigd om deze kampioenen van weleer nog eens terug te zien en te komen supporteren op dé derby van Keerbergen.

Geef een reactie