logo Casalina

Voorinschrijvingen Trailberg 2021 zijn gestart

Voorinschrijvingen Trailberg 2021 zijn gestart
De Trailberg komt met een nieuwe afstand op de proppen Foto: www.trailberg.be

Als gevolg van het alom bekende coronavirus kon de Trailberg vorig jaar niet doorgaan. De editie van 2020 werd eerst uitgesteld naar eind september om daarna, door een nieuwe virusopflakkering, opnieuw uitgesteld te worden naar 1 mei 2021. Een stevige domper voor Chiro Flurk Everberg, die met de opbrengst onder andere haar jaarlijks kamp financiert.

Maar de leiding en oud-leiding van de Everbergse Chiro bleven niet bij de pakken zitten en hebben er goede hoop op dat er tegen mei van dit jaar opnieuw sportieve evenementen kunnen georganiseerd worden. De inschrijvingen voor Trailberg 2021 zijn dan van start gegaan en de eerste honderd deelnemers kunnen daarbij genieten van het voordelige vroege vogeltarief.

“Aan ambitie trouwens geen tekort, voor de editie van 2021 leggen we de lat wat hoger en mikken we op meer dan duizend deelnemers! Het parcours loopt zoals de voorgaande jaren over de mooiste, glooiende landschappen uit onze streek. Deelnemers lopen langs drassige beekvalleien, machtige bossen en steile heuvels over afstanden van zeven, veertien en √©√©nentwintig kilometer”, klonk het bij de organisatie. Voor meer informatie en inschrijvingen kan je steeds terecht op www.trailberg.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *