logo Casalina

Vijftiende editie meeruren- en sprintcross dit weekend in Hoegaarden!

Vijftiende editie meeruren- en sprintcross dit weekend in Hoegaarden!
De jeugdrijders met hun crosswagens van de organiserende club Foto: ACT ‘t Baarsjokske

Autocrossteam ’t Baarsjokske uit Lovenjoel bestaat al sinds het einde van de jaren negentig. Ze hebben in de loop van al die jaren al verschillende autocrossen ingericht, namelijk in Bierbeek, Beauvechain, Outgaarden en nu sinds een paar jaar in Sluizen. Hun omloop ligt wel net op grondgebied Hoegaarden.

Nadat de wedstrijd door corona vorig jaar niet kon plaats vinden, is het dit weekend weer zo ver. De vijftiende editie komt eraan. Waar het dit weekend allemaal zal gebeuren is in de Mutsaardstraat. Op zaterdag vindt de ACB-meerurencross plaats, ook gekend als de  endurance. Tijdens deze uithouding is het de bedoeling om zoveel mogelijk rondes rijden op drie uur tijd.

Daags nadien is het tijd voor de sprintcross, dan komen er verschillende klassen aan de beurt en die rijden om ter snelst drie keer vijf rondes.

Inschrijvingen kunnen gebeuren via 0478 33 46 93. Gezien ze nog een mooi en zonnig weekend voorspellen, allen daarheen! Je bent er iedere dag telkens vanaf tien uur welkom tot 19 uur!

Actiebeeld van een autocross door Patrick Van Steenbergen
Actiebeeld van een autocross door Patrick Van Steenbergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *