logo Casalina

Vierde editie Trailberg op 1 mei 2021

Vierde editie Trailberg op 1 mei 2021

Oorspronkelijk ging de vierde editie van de Trailberg in Kortenberg plaats vinden op 25 april 2020. De organisatie probeerde uit te  wijken naar de herfst, maar smeet noodgedwongen de handdoek als gevolg van de coronadreiging. In een tweede poging om de vierde editie te organiseren wordt de datum van zaterdag 1 mei 2021 naar voren geschoven.

“In het licht van de huidige situatie dienen wij als team Trailberg opnieuw onze verantwoordelijkheid te nemen. Dat wilt zeggen dat wij helaas genoodzaakt zijn Trailberg 2020 finaal te annuleren. Corona blijft welig tieren en bezorgt ons als organiserend team een te grote onzekerheid om de editie van 2020 te organiseren. Het lijkt ons bovendien niet verantwoord om een loopevenement te organiseren, zelfs al mocht de situatie eind september dit toelaten. Wij hebben deze logische beslissing genomen in het belang en de veiligheid van alle betrokkenen. Team Trailberg hoopt dan ook op uw begrip voor deze beslissing”, klonk het bij de organisatie.

Het Trailberg-Team bleef niet bij de pakken zitten en kwam met een nieuwe datum af voor hun loopwedstrijd.

Op zaterdag 1 mei 2021 zal de Trailberg opnieuw plaats dit in combinatie met het dorpsfeest van de Flurkse Feesten in het centrum van Everberg.

Alle bestaande inschrijvingen blijven trouwens geldig voor de uitgestelde editie op 1 mei. “Indien u zich niet kan vrijmaken op 1 mei dan bestaan er twee mogelijkheden. Ofwel doneert u uw inschrijvingsgeld integraal aan de chirowerking van Chiro Flurk Everberg ofwel storten we uw inschrijvingsgeld terug”, klonk het bij het Trailberg-Team.

Indien je zoekt naar extra informatie, dan valt dat te vinden op www.trailberg.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *