Q8 tempo oil banner

 

Trailberg viert vijfjarig jubileum met marathon

Trailberg viert vijfjarig jubileum met marathon
De Trailberg komt met een nieuwe afstand op de proppen Foto: www.trailberg.be

De voorbije jaren kon menig loper zijn hart ophalen op Trailberg, een trailrun die door vele lopers wordt gesmaakt. Trailberg is een uitdagende en avontuurlijke trailrun langs de mooiste, onverharde trage wegen van Everberg en omstreken. Het parcours loopt over een glooiend landschap langs drassige beekvalleien, machtige bossen en steile heuvels.Het succes van de voorbije jaren heeft geen windeieren gelegd, want het deelnemersaantal groeide jaar na jaar.

“In 2022 vieren we, na een jaar uitstel omwille van corona, op zaterdag 30 april ons vijfjarig jubileum. Om dit feestjaar extra in de verf te zetten organiseren we dit jaar naast de gewoonlijke unieke parcours voor de zeven, veertien en éénentwintig kilometer ook een heuse marathon! Het parcours van de marathon omvat tweemaal de loodzware lus van éénentwintig kilometer. Net zoals de voorgaande jaren mikt de organisatie in 2022 op meer dan duizend deelnemers”, klonk het bij de organisatie.

Voor de organisatie van Trailberg slaan de leiding en oud-leiding van Chiro Flurk Everberg de handen in elkaar ten voordele van het tweejaarlijkse buitenlandskamp. Vooraf inschrijven kan tot en met 22 april en op de dag zelf zijn er nog daginschrijvingen mogelijk. Net zoals de voorgaande edities vindt Trailberg samen met het dorpsfeest de Flurkse Feesten plaats. Op die manier maken ze er één groot feest van, voor jong en oud, sportief en minder sportief! Meer info en inschrijven op www.trailberg.be

Geef een reactie