logo Casalina

Stella Artois Leuven Bears trekken Amerikaanse center aan

Stella Artois Leuven Bears trekken Amerikaanse center aan
Een indruk van aanwinst Nick McGlynn Foto: Leuven Bears

Topklasser Stella Artois Leuven Bears mag voor volgend seizoen, naast de verlengingen van Joshua Heat, Thibault vanderhaegen en Malcolm Bernard, nu ook een nieuwkomer aankondigen. Dat is niemand minder dan de Amerikaanse center Nick McGlynn (25), met zijn 203 centimeters kan hij zeker een meerwaarde betekenen onder de ring.

Nick McGlynn genoot zijn opleiding bij Drake College en week in het seizoen 2019-2020 voor het eerst uit naar Europa, meer specifiek naar de Bundesliga in Oostenrijk bij Vienna D.C. Timberwolves. Het voorbije seizoen speelde Nick voor een ander team in Oostenrijk, UBSC Graz, waar hij enkele dagen geleden met zijn team werd uitgeschakeld in de play-offs.

Met een gemiddelde van 16,4 punten en 9,4 rebounds per wedstrijd is het duidelijk dat hij heel wat in zijn mars heeft. Via deze link kan je al een eerste impressie opdoen van zijn kwaliteiten.

“Wij rekenen op Nick om een dominante rol te spelen in de paint waar hij ongetwijfeld een meerwaarde zal betekenen voor het team. Uiteraard blijft de club verder werken om voor volgend seizoen een sterk team op het parket te brengen. Hou dus de website van de Leuven Bears en hun social mediakanalen goed in de gaten voor meer nieuws.

Kalenderwijziging!

De westrijd tussen de Leuven Bears en Antwerpen zal op zondag 25 april om 15 uur plaats vinden en niet op dinsdag 27 april. Het treffen tussen de Leuven Bears en Charleroi wordt op zondag 16 mei om 15 uur gespeeld en niet op vrijdag 14 mei.

Live kijken naar de wedstrijd kan zoals steeds via embl.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *