logo Casalina

P.W. Diest wint en is opnieuw herfstkampioen

P.W. Diest wint en is opnieuw herfstkampioen
P.W. Diest HerfstKampioen 2022-2023

P.W. Diest, dat reeds vijf jaar landskampioen is, speelde onlangs op de voorlaatste speeldag van de heenronde in de hoogste tafeltennisafdeling. Tegenstander van dienst was Vedrinamur, de nummer acht in het algemene rangschikking. De Naamse club kon rekenen op drie jonge talentvolle spelers: Nicolas Degros (A12), Tim Giltia (B0) en Gabriel Stanescu (B0). 

P.W. Diest koos voor het drietal Yannick Vostes, Alexey Smirnov en Pavel Platanov. Een ruime 6-0 Diestse overwinning met slechts één setverlies was het verdict tegen een Vedrinamur dat nochtans flink weerwerk bood en de toeschouwers meermaals kon laten genieten van fraaie balwisselingen.

Zo is P.W. Diest op één wedstrijd van de heenronde reeds nu zéker van de titel van herfstkampioen 2022-2023 en dit met het maximum van de punten! Proficiat aan het team Yannick Vostes, Diogo Carvalho, Alexey Smirnov en Pavel Platonov. (foto)

De laatste opdracht van 2022 brengt P.W. Diest op zondagavond 18 december naar meervoudig landskampioen Logis Auderghem, momenteel zesde in de stand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *