logo Casalina

Organisatie Trailberg mikt op meer dan 1.000 deelnemers voor vijfde editie en komt met een marathon

Organisatie Trailberg mikt op meer dan 1.000 deelnemers voor vijfde editie en komt met een marathon
De Trailberg komt met een nieuwe afstand op de proppen Foto: www.trailberg.be

De voorbije vier jaar kon menig loper zijn hart ophalen op Trailberg, een trailrun die door vele lopers wordt gesmaakt. Het succes van de voorbije jaren heeft geen windeieren gelegd, het deelnemersaantal groeit jaar na jaar. Ook in 2022 slaan de leiding en oud-leiding van Chiro Flurk Everberg de handen in elkaar voor de organisatie van de vierde editie van Trailberg. Mits een klein verschil; in deze vijfde editie komt de organisatie met een extra loop, een marathon! 

De ambities mogen dan wel groter zijn, aan het concept verandert weinig. Trailberg blijft steevast de meest uitdagende en avontuurlijke trailrun langs de mooiste, onverharde trage wegen van Everberg en omstreken. Het parkoers loopt over een glooiend landschap langs drassige beekvalleien, machtige bossen en steile heuvels. Voor iedere sportieveling wat wils; deelnemers kunnen kiezen uit een uniek parkoers van zeven, veertien, 21 of 42 kilometer.

Je kan je nog steeds online inschrijven of op de dag zelf aan de kassa. De Trailberg vindt plaats op zaterdag 30 april. Net zoals de voorgaande edities vindt Trailberg tezamen met het dorpsfeest Flurkse Feesten plaats. Op die manier maken we er één groot feest van, voor jong en oud, sportief en minder sportief! Meer info en inschrijven kan op www.trailberg.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *