logo Casalina

Na Zumba verwelkomt Rapide Wezemaal nu ook Strong Nation en Bootcamp

Na Zumba verwelkomt Rapide Wezemaal nu ook Strong Nation en Bootcamp
Initiatiefneemster Sabrina Van Doren figuratief tussen beweging en muziek

Na het succesvolle Zumba-avontuur, zal vanaf 11 januari 2023 in de tent op de terreinen van tweedeprovincialer KFC Rapide Wezemaal een nieuw initiatief opstarten. Sabrina Van Doren start er een fitnessprogramma, Strong Nation™. Dat betekent fitness voor iedereen, zowel voor gevorderden als beginners. Voorts maakt ook Bootcamp zijn intrede aan de Vleugtweg in Wezemaal.

“We zijn tevreden dat de tent meer wordt gebruikt”, klonk het bij Rapide Wezemaal. “Sabrina gaf les in Kessel-Lo en verhuist naar Wezemaal. Ze is zeer enthousiast om hier op te starten, we gaan haar steunen met de infrastructuur en de opstart, daarna zal het wel loslopen. We hebben daar, net zoals bij de Zumba het geval was, een goed oog in. Een geschikte betaalbare zaal of locatie vinden voor nieuwe initiatieven blijft in groot Rotselaar trouwens aartsmoeilijk. We zijn gelukkig dat we initiatieven zoals Zumba, Strong Nation™, Bootcamp, de wandelclub, en het mountainbiken een onderkomen kunnen aanbieden. Het werpt zijn vruchten af omdat we ze betrekken bij de werking van de voetbalclub. Het ene plezier is het ander waard. De retour vanuit die groepen is hartverwarmend en ze zijn blij dat ze onderdak hebben”, wist de rood-witgetinte vereniging.

De lessen vallen vanaf 11 januari op woensdag vanaf 19.15 uur, pal in de avondtrainingen van de jeugdploegen. Zo kunnen de mama’s en de papa’s makkelijk aansluiten terwijl ze wachten.

“Hoi, ik ben Sabrina gediplomeerde instructrice voor Strong Nation™, ook heb ik een opleiding van personal trainer en sportvoeding in avondschool gedaan en ben ik fitcoach in bijberoep bij het Belgian Power Team. Ik sta echt te popelen om mijn lessen hier op Rapide in de tent te kunnen geven en jullie mee te nemen in mijn Strong Nationavontuur. Ik ben blij dat ik hier terecht kan in een verwarmde tent met een supergoede dansvloer en toon me dankbaar voor deze opportuniteit. Het voelde dadelijk aan als een gezellige locatie, niet zo’n saai betonnen zaaltje. Het heeft iets menselijks met die mooie afbeeldingen op die zeilen en de knappe sfeerverlichting. Ik ben in de zomer van 2019 naar Wezemaal verhuisd en kijk er naar uit om via deze les nog meer toffe dorpsgenoten te leren kennen. De eerste les is altijd gratis, vanaf dan worden de prijzen zeer democratisch gehouden. Ik wil de drempel zo laag mogelijk houden, iedere les moet een feest worden. Het is een superleuk gegeven waarvan je massa’s energie krijgt. De opzwepende, pittige muziek is perfect in synchronisatie met de bewegingen. Op die manier swing je mee naar je next best level. Het is toegankelijk voor elk niveau, want er zijn modificaties voor iedereen en elke oefening. We will be faster, fitter and stronger, so let’s do this together!”, klonk het bij instructrice Sabrina. Meer info op http://strongnation.be

De plankoefening van Sabrina Van Doren
De plankoefening van Sabrina Van Doren

De Bootcamp verkaste zeer recentelijk van de Sportoase naar de accommodaties van Rapide.

“Ik kan alleen maar tevreden zijn dat we deze outdoorfitness kunnen aanbieden, bij slecht of koud weer gaan we indoor in de tent onze fysieke activiteiten vervolgen. Iedere zondag vanaf 10.30 uur is iedereen welkom in sportkledij en met een matje, zowel voor beginners als gevorderden”, klonk het bij de organisatie.

Interesse? Voeg je gerust toe aan https://www.facebook.com/groups/strongnationbysabje/

De tent waar al deze fysieke activiteiten plaats vinden, kan overigens gehuurd worden aan zeer democratische prijzen via lvg1@telenet.be

Één gedachte over “Na Zumba verwelkomt Rapide Wezemaal nu ook Strong Nation en Bootcamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *