logo Casalina

Muurschildering sporthal Colomba afgewerkt

Muurschildering sporthal Colomba afgewerkt
Muurschildering sporthal Colomba Foto: Gemeente Kortenberg

De voorbije weken kreeg Sporthal Colomba in Kortenberg een nieuw likje verf, in de vorm van een prachtige muurschildering. De ontwerpen zijn van de hand van Toon van Ishoven, één van de Vlaamse Primitieven als het aankomt op muurschilderingen in onze contreien.

Voor deze mooie muurschildering werd er door de inwoners van Kortenberg gestemd op de verschillende ontwerpen van de hand van Toon van Ishoven. Het winnende ontwerp werd ‘Het Kantelpunt’. Met dit ontwerp wil de artiest benadrukken dat onze aardbol zich op een belangrijk punt bevindt in zijn geschiedenis. De mens zoekt letterlijk naar de balans voor een gezonde samenwerking met onze planeet. Het wordt steeds duidelijker dat we ons op een kantelpunt bevinden. Het is erop of eronder. De huidige generaties werken aan de toekomst van morgen, op zoek naar een evenwichtige levensstijl met respect voor onze aardbol. En dit kunnen we natuurlijk alleen maar aanmoedigen.

De grootste muurschildering in Kortenberg ‘Het kantelpunt’ is een intrigerend beeld. Zijn we speler of speelbal? Zijn we kopbalsterk genoeg om de enige blauwe bal die we hebben in de lucht te houden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *