logo Casalina

Leuven Bears bevestigen vertrouwen in vier talenten

Leuven Bears bevestigen vertrouwen in vier talenten
De vier talenten die de Leuven Bears nog even aan zich heeft verbonden

De Stella Artois Leuven Bears hebben opnieuw een mooie zet verricht in hun beleid dat gericht is op opleiding en de doorgroei van eigen talenten. Sindskort werd er met vier van die jonge talenten een opleidingsakkoord afgesloten voor meerdere jaren, op die manier is de toekomst van de ploeg verzekerd.

Remco en Tiago Nunes E Santos Cruz (beiden 19), Roel Bucumi (17) en Lucas Ven (20) genoten alle vier hun volledige jeugdopleiding bij de Leuven Bears. Na een gedreven opleiding bij de U18 en U21, groeiden zij door naar het A-team. Ze trainen allen reeds geruime tijd mee met het de eerste ploeg onder leiding van de coaches Eddy Casteels en Jill Lorent. Ook mochten zij reeds verschillende keren op het parket komen bij hun wedstrijden.

“Ze zijn een mooi voorbeeld voor de opkomende talenten die op deze manier perspectief op de toekomst hebben. Bij de Leuven Bears krijgen hardwerkende, ambitieuze talenten wel degelijk een eerlijke kans! Het is eveneens de bedoeling dat onze vier jonge talenten naast hun belangrijke taak in het A-Team ook wedstrijden zullen spelen in het B-Team op het niveau Top Division Men 2 of het vroegere derde nationale. De link tussen het A-team en het B-Team zal stevig aangetrokken worden en tegelijkertijd zullen de U16, U18 en U21-teams hierbij nauw aansluiten”, wisten ze bij de Stella Artois Leuven Bears te vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *