logo Casalina

Geslaagde ‘Meet & Greet’ bij de Leuven Chiefs

Geslaagde ‘Meet & Greet’ bij de Leuven Chiefs
De Meet en greet bij de Chiefs in beeld

Als gevolg van de verschillende coronabesmettingen bij Snackpoint Eaters Limburg kon de wedstrijd van het voorbije weekend niet doorgaan. Omdat ook een oefenmatch niet meer haalbaar bleek, organiseerde Chiefs Leuven een ‘Meet & Greet’. De supporters konden onder meer genieten van een vrije schaatsessie met de spelers van het BeNe-Leagueteam.

“Onze goalie trad deze keer op als speler en aanvaller Alec James kroop in doel, importspeler Juuso Miettunen bekommerde zich om de jeugd en coach Joris Peusens gaf training aan recreanten”, vertelt vrijwilliger Wim. “Daarnaast werd er muziek voorzien door DJ Thibi, konden de leden genieten van een gratis drankje en was er tijd voor een gezellige babbel.”

Kom de Chiefs deze zondag aanmoedigen in Leuven!

Een succesvolle ‘Meet & Greet’, dat wel, maar het is toch niet hetzelfde als een wedstrijd ijshockey. Komende zondag (6/2) speelt Chiefs Leuven om 18.15 uur thuis tegen de Mechelen Golden Sharks. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link. We rekenen op jullie voltallige aanwezigheid om de Chiefs naar de drie punten te schreeuwen!

Geef een reactie