logo Casalina

Eindelijk winnen de Leuven Chiefs en dat doen ze ruim!

Eindelijk winnen de Leuven Chiefs en dat doen ze ruim!
De Leuven Chiefs boekten hun eerste competitiezege van 2022

Eindelijk was het moment daar, de Leuven Chiefs pakten hun allereerste zege van het seizoen. En hoe! Op en tegen de Eaters Limburg werd met maar liefst 3-8 gewonnen. Daags nadien tegen de Bulldogs Luik was het een ander verhaal, na een goed begin gingen ze thuis met 1-7 ten onder.

Na de eerste periode bleef het nog spannend, de tussenstand bedroeg toen 1-2 dankzij Alec James en Warre Vanmontfort, maar in P2 en P3 diepten de Leuvenaars de kloof uit. De goals werden gescoord door Dries Blockx en Iniaz Steyaert, die beiden twee keer raak troffen, Jeffie Versin en Lukas Tambeur.

Het was een volledig ander verhaal tegen de Bulldogs Luik, al konden de Chiefs in de loop van de eerste twee periodes nog behoorlijk meestrijden met de Waalse topploeg. De score luidde 1-3 na veertig minuten, de Leuvense goal werd gescoord door Dries Blockx. Pas in de derde periode was het vet van de soep, met een stevige 1-7-nederlaag als gevolg.

Komend weekend trekken de Chiefs naar Zoetermeer Panters. Hun match vindt vrijdagavond tien december om 20.45 uur plaats. Daags nadien ontvangen ze het Nederlandse HIJS Hokij Den Haag om 20 uur. De livestream voor die tweede match kan je hier vinden.

Geef een reactie