logo Casalina

Darts Store Putte blij met Dimitri Van den Bergh in de Premier League

Darts Store Putte blij met Dimitri Van den Bergh in de Premier League
Stijn Vekemans in zijn Darts Store Putte

De Premier League darts barst deze donderdagavond voor het eerst in alle hevigheid los. En er is ook een Belg bij, Dimitri Van den Bergh was verrast dat hij tot één van de vier wild cards behoorde die deze titanenstrijd over zestien speelrondes en tussen acht spelers tot een goed einde moet brengen. Hij begint eraan tegen ex-winnaar Jonny Clayton en wel in de SSE Arena in Belfast.

Buiten Van den Bergh, zijn wild cardwinnaars Chris Dobey, Jonny Clayton en Nathan Aspinall aanwezig. Net zoals de top vier van de wereld bestaande uit Michael Smith, Peter Wright, Michael van Gerwen en Gerwyn Price.

Ook bij de Darts Store in Putte volgen ze het hele dartscircus van nabij.

“Voor onze winkel zal dat zeker gevolgen hebben. We hebben nu elke week een Belg op televisie. Ik denk trouwens dat de dartshype al verder door is, we kunnen stilaan spreken van een inburgering. De Dartsbelgen met een Tourcard zijn nu al met zijn achten. Ronny Huybrechts, broer van Kim, was de laatste die aansloot. We kunnen moeilijk inspelen op hypes trouwens, per toernooi vallen steeds enkele nieuwe namen te ontdekken. Continu je aanbod blijven vernieuwen is moeilijk. Onze dagen zijn nu al goed gevuld, dat zal de komende weken niet anders zijn en dan heb je nog andere toernooien die eraan komen”, wist zaakvoerder Stijn Vekemans. “We zijn blij dat VTM zoveel kan en wil uitzenden en het zo in beeld blijft.”

In de Darts Store in Putte zelf zijn er uitbreidingswerken op komst. Meer info vind je hier.

Je kan iedere donderdagavond tot eind mei vanaf 20 uur afstemmen op VTM 2 om de Premier League en Dimi’s danspassen, 180’s en winspartijen op de voet te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *