logo Casalina

De Chiefs Leuven pakken hun tweede competitiezege

De Chiefs Leuven pakken hun tweede competitiezege
De broers James maakten het verschil voor de Chiefs

Het begint te vlotten bij de Chiefs! Na de duidelijke zege van vorige week (3-8), pakten de Leuvenaars ook afgelopen vrijdag punten. In en tegen Zoetermeer werd met 3-7 gewonnen en dit ondanks een erg krappe kern. De broers James eisten de hoofdrol op door te scoren en te laten scoren. Gregor James scoorde twee goals en gaf twee assists. Jongere broer Alec James deed nog beter met vier goals en drie assists. De laatste goal werd door Dries Blockx in de netten gelegd.

Net als de week voordien was de tweede match van het weekend er te veel aan. Leider Den Haag kon niet verslagen worden. Het begon nochtans goed: al na twee minuten kon Dries Blockx Leuven op voorsprong brengen; meteen ook de stand na de eerste periode. Na een vroege gelijkmaker in P2 brak de veer bij de Leuvenaars en werd er met 1-3 gerust. In de slotminuten van de derde periode dikte Den Haag de score nog aan tot 1-5. Deze match was ook een leuk weerzien met oud-speler Adam Logozzo, al had hij die twee assists tegen de Chiefs wel achterwege mogen laten.

De Chiefs Leuven spelen dit weekend maar één keer. Ze gaan op bezoek bij UNIS Flyers Heerenveen op vrijdagavond vanaf 20.30 uur. De match die op zaterdag 18 december tegen Mechelen Golden Sharks werd gepland, werd afgelast door corona bij de bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *