logo Casalina

Darts Store Putte kijkt uit naar het wereldkampioenschap darts!

Darts Store Putte kijkt uit naar het wereldkampioenschap darts!
Shopeigenaar Vekemans speelt dagelijks enkele uren darts

Vanaf vandaag 15 december tot en met maandag 3 januari 2022 vindt in Londen het wereldkampioenschap darts plaats. Er dingen 96 spelers mee naar de titel in Alexandra Palace, waar Gerwyn Price zijn titel verdedigt. Onder die 96 troonpretendenten drie Belgen; dancing Dimitri Van den Bergh, Kim Huybrechts en Mike De Decker. Ook bij de Darts Store Putte op de Mechelbaan in Putte keken ze al even uit naar deze magische en vooral dartrijke eindejaarsperiode.

“Die darthype is al sinds januari 2021 bezig, uiteraard helpen de vele televisie-uitzendingen daar prima bij. Dit valt deels te wijten aan corona. De mensen zitten thuis en kunnen nergens heen. Onderling of met enkele vrienden wordt er dan een pijltje gesmeten. Nu met het wereldkampioenschap zal dat uiteraard nog meer worden. Deze ochtend had ik het er met een klant nog uitgebreid over. Het WK begint deze avond, dus ik verwacht nog een veelvoud aan gerichte vragen. De klanten beginnen de spelers te leren kennen”, wisten ze bij de Darts Store Putte. “Mensen komen ook gericht voor een pijl, onlangs kwam er een klant heel specifiek voor Welshe speler Jonny Clayton. Ik zie deze hype niet snel verdwijnen. Zeker omdat er in 2021 door corona vele toernooien werden verplaatst naar 2022, die komen er dan ook nog eens bij.”

De Darts Store Putte is een onderdeel van de Football Store Putte
De Darts Store Putte is een onderdeel van de Football Store Putte

Naar de kerstperiode toe zijn een dartblok, lichten en uiteraard pijlen de best verkochte items, uiteraard zijn de cadeaubons eveneens populair.

De populairste spelers wiens materiaal wordt verkocht zijn de Schot Gary Anderson, huidig wereldkampioen Gerwyn Price en Dimitri Van den Bergh, hij is ook zeer populair bij de kinderen. Volgens de Darts Store Putte hebben onder andere Kim Huybrechts en de Brit Glen Durrant een goede pijl.

Voor de eindejaarsperiode zijn er ook aangepaste openingsuren voorzien, op zondag 19 december is de shop geopend tussen 10 en 17 uur, dat is op maandag 20 en 27 december eveneens het geval. Meer info vind je hier.

Onlangs kreeg de Darts Store Putte pijlen van onder meer Suljovic en Wattimena binnen
Onlangs kreeg de Darts Store Putte pijlen van onder meer Suljovic en Wattimena binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *