logo Casalina

Aira United straalt op de Elite Cheerleading Champions in Movie Park Germany

Aira United straalt op de Elite Cheerleading Champions in Movie Park Germany
Aira United in Movie Park Germany 4 Tom Lorenz Photography

Cheerclub Aira United uit Leuven beleefde een onvergetelijke dag tijdens de Elite Cheerleading Champions in Movie Park Germany. Vier van hun competitieteams, Gold, Pearl, Diamond, en Ruby, namen het op tegen de beste cheerleadingteams uit de regio in deze prestigieuze competitie.

Sterke Prestaties van Aira United

De vier teams van Aira United lieten hun talent en inzet duidelijk zien. Team Gold eindigde als 7e van de 22 teams, Diamond behaalde een indrukwekkende 2e plaats van de 7 teams, Pearl eindigde als 3e van de 5 teams, en Ruby werd 7e in hun categorie. Ondanks de verschillende eindposities mogen alle atleten trots zijn op hun harde werk en toewijding. Het was duidelijk dat iedereen zijn uiterste best deed om hun routines perfect uit te voeren.

Publiek en Sfeer
De sfeer tijdens de wedstrijd was fantastisch, mede dankzij de unieke locatie in Movie Park Germany. De competitie had een feestelijke en opwindende sfeer, vooral omdat het plaatsvond in een attractiepark. De atleten van Aira United steunden elkaar door dik en dun en moedigden elkaar enthousiast aan vanuit de zaal. Daarnaast waren er ook een aantal mama’s en papa’s aanwezig die speciaal in paars gekleed waren, in de teamkleuren van Aira United (paars, zwart en wit), om hun steun te tonen.

Aira United in Movie Park Germany Tom Lorenz Photography
Aira United in Movie Park Germany Tom Lorenz Photography

Toekomstplannen
Hoewel het seizoen nu helaas voorbij is, kijkt Aira United al uit naar volgend jaar. De try-outs voor de teams van 2024-2025 zijn al volop bezig. Daarnaast organiseert de club op 1 juni van 16 tot 17 uur een open training in het gymnasium in Leuven. Iedereen die geïnteresseerd is in de sport is welkom om kennis te maken, ervaring is niet vereist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *