logo Casalina

258 deelnemers aanwezig op enkeltoernooi Bierbeekse Tennisclub

258 deelnemers aanwezig op enkeltoernooi Bierbeekse Tennisclub
Toernooileidsters Daphne De Blieck en Liesbeth Ombelet, samen met secretaris Erna Decoster

Nadat de Bierbeekse Tennisclub begin juli al 146 duo’s mocht verwelkomen voor het dubbeltornooi, werd onlangs ook het enkeltornooi afgewerkt. Ook dit was weer een enorm succes met maar liefst 258 deelnemers die verspreid over liefst twintig reeksen hun kans mochten gaan.

De hele week kon er, afgezien van een korte regenbui, gespeeld worden onder een stralend zomerweertje. Ook naast de terreinen viel er heel wat te beleven, zo konden de deelnemers en toeschouwers in de prachtige natuur van Domein Wilderhof genieten van een verfrissend drankje en stond er elke dag ook iets lekkers op het menu.

De hoogste mannenreeks (Enkel Heren 2) werd gewonnen door Brent Verstraeten (TK De Berken), die in de finale met 2/6 6/4 6/4 te sterk was voor Hans De Maeseneer (De Vloer). De hoogste damesreeks (Enkel Dames 2) was een prooi voor Noortje Schroven (GT Tessenderlo), die in de finale Sarah Maleve (Iris Kessel-Lo) vloerde met 6/1 6/0.

Ook heel wat leden van de organiserende club deden het uitstekend. Graag belichten we één prestatie wat uitgebreider! Zo won Roel Goossens (Bierbeekse Tennisclub) maar liefst twee finales op dezelfde dag. Om 10h ’s morgens was hij in de finale van Enkel Heren 35/3 met 7/5 4/6 6/3 te sterk voor Robin Justé (Stade Leuven). Enkele uurtjes later won hij ook de reeks Enkel Heren 3 door in de finale Dennis Van Brusselt (De Vloer) met 7/6 6/2 te kloppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *