logo Casalina

Gymgroep A.S. begint meer dan behoorlijk aan het seizoen

Gymgroep A.S. begint meer dan behoorlijk aan het seizoen
De Wase Cup turnen in Melsele met winnares Charlotte Ajuzie

In de Wase Gym Cup in Melsele boekte Gymgroep A.S. uit Aarschot succes met hun vijf gymnastes. Het gaat over Charlotte Ajuzie, Lotte Boom, Yinte Dierckxsens, Yentl Van Uffelen en Finn Vereecken en zij namen er deel aan een internationale wedstrijd waaraan gymnastes uit vijf landen aanwezig tekenden.

De teamwedstrijd was er met maximaal vijf deelnemers per team, met vier turnsters per toestel en de drie beste scores telden mee. De oefeningen begonnen aan de balk, Charlotte was als laatste aan de beurt met een zo goed als foutloze oefening. De grondoefening verliep voor allen zo goed als foutloos. De sprong verliep goed, net zoals de brug. Ajuzie turnde een feilloze wedstrijd met mooie oefeningen. Een individuele podiumplaats zat erin, maar het niveau van van de deelnemende Waalse en Nederlandse club leek iets hoger te liggen.

Ajuzie uit Begijnendijk had individueel meer dan anderhalf punt voorsprong op de tweede plaats. “Dat was volledig buiten onze verwachtingen. Bij het het vrouwenturnen waren er onder meer een wedstrijd voor de jeugd en een aangepast programma. Wij namen deel aan deze laatste discipline. Onze jonge topturnster Marie-Julie Ignoul was onderdeel van een mixed team bij de jeugd en turnde eveneens een mooie wedstrijd”, klonk het.

Charlotte Ajuzie en haar even succesvolle teamgenotes van Gymgroep A.S.
Charlotte Ajuzie en haar even succesvolle teamgenotes van Gymgroep A.S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *