logo Casalina

Fighting Lions Antwerp ook op Antwerps Open de beste club

Fighting Lions Antwerp ook op Antwerps Open de beste club
De gemedailleerden van de Fighting Lions Antwerp in beeld

De Fighting Lions Antwerp namen zeer recentelijk deel aan het Antwerps Open. Een toernooi dat voor de eerste keer werd georganiseerd in sporthal Den Draver in Zwijndrecht. Er namen talrijke clubs uit België en Nederland deel. De FLA spaarde wel hun EK-gangers om blessures te vermijden in aanloop van dit grote toernooi.

Fighting Lions Antwerp heeft met vijftien atleten tussen tien en zeventien jaar deelgenomen aan de wedstrijden duo, groundfight en fighting.

Hun duo-koppel, de broers Ian en Kayno Fleurbay, behaalden goud. In de groundfight behaalden alle zes deelnemende atleten een medaille, dat vertaalde zich in vijf gouden plakken en een bronzen.

In de fightingdiscipline wachtte FLA drie keer goud, en zowel twee keer zilver als brons. De atleten die geselecteerd werden voor het EK, in Kreta begin april, kwamen supporteren maar namen niet deel om blessures te vermijden. Met deze resultaten, negen gouden, twee zilveren en drie bronzen, in totaal dus 14 medailles, konden de Lions zich weer de ‘beste club van het toernooi’ noemen. Op de tweede plaats belandde Okinawa Steenokkerzeel met zeven gouden, vier zilveren en twee bronzen medailles. De Nederlandse clubs Budoschool Wotosama en Kintaiko Woerden bezetten beiden plaats drie met elk vijf keer goud, vier keer zilver en één keer brons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *