logo Casalina

Bierbeekse Tennisclub blikt terug op succesvol Discoveries Dubbeltoernooi en blikt vooruit naar enkeltoernooi

Bierbeekse Tennisclub blikt terug op succesvol Discoveries Dubbeltoernooi en blikt vooruit naar enkeltoernooi
Vlnr toernooileiders Daphne De Blieck en Liesbeth Ombelet, voorzitter Patrick Van Der Velpen, penningmeester Frank Rutsaert en secretaris Erna Decoster

Bij de Bierbeekse Tennisclub vond onlangs het jaarlijks Discoveries Dubbeltoernooi plaats. 146 duo’s waagden hun kans in zestien verschillende reeksen. Dit geslaagde evenement in de Dreefstraat is amper achter de rug of vandaag wordt er al het startschot gegeven voor het enkeltoernooi dat volledig volzet is.

De hele week kon er gespeeld worden onder een stralend zomerweertje. Ook naast de terreinen viel er heel wat te beleven, zo konden de deelnemers en toeschouwers in de prachtige natuur van Domein Wilderhof genieten van een verfrissend drankje en stond er elke dag iets lekkers op het menu.

De hoogste mannenreeks (tot 150 punten) werd gewonnen door thuisspeler Elias Snoeijs in combinatie met Tim Haesendonck van TC Lovanium. De hoogste damesreeks (tot 60 punten) was een prooi voor Caroline Delvaux en Sofie Deroover (beiden van TC Roosendael). De hoogste reeks dubbel gemengd tenslotte werd gewonnen door Nina Schoovaerts (TC De Meyl) en Pieter De Wolf (Tennis Wezemaal).

De Bierbeekse Tennisclub kijkt met veel voldoening terug op een mooi toernooi, waarbij ook verschillende spelers van de eigen club een finale wisten te bereiken. Daarnaast kijkt de club nu al uit naar het komende enkeltoernooi, dat schiet namelijk vandaag op vrijdag 15 juli uit de startblokken en is volzet. 258 spelers komen er in actie.

“Ze voorspellen gelukkig geen regen zodat onze planning behouden blijft. We gaan wel extra maatregelen nemen tegen de heersende hitte die door Tennis Vlaanderen worden aanbevolen”, aldus clubsecretaris Erna Decoster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *