logo Casalina

Korfbalteam Appels en Temse spelen recreatief samen in Betekom

Korfbalteam Appels en Temse spelen recreatief samen in Betekom
Appels (rood-blauw) en Temse spelen voor de gelegenheid samen in Betekom

In de competitie komen korfbalteams Appels uit Dendermonde en Temse vaak tegen elkaar uit in de recreatieve reeks. Ze kwamen beiden eens een sportief luchtje opsnuiven op de eerste editie van het beachkorfbaltoernooi in Betekom en hoopten dat er in hun competitie misschien een mooie appel uit de kast zou vallen.

“Het is sportief een leuke dag, hopelijk kunnen we een mooi toernooi spelen. Het is ook leuk dat we van het mooie weer kunnen genieten en na een sportieve inspanning even kunnen uitblazen”, vertelde Wendy Cooreman van Appels die in een paars Temseshirt in actie kwam. “Onze coach schreef ons voor verschillende toernooien in, maar we raken niet altijd aan voldoende spelers om die succesvol te kunnen betwisten. Daarom doen we soms beroep op spelers van Appels en die toernooidagen zijn meestal leuke evenementen, dus waarom niet?”, klonk het bij Temse.

Er heerst een goede verstandhouding tussen beide teams, ze komen vier keer per jaar competitief tegen elkaar uit in de recreatieve korfballiga. De gemengde ploeg begon het beachkorfbaltoernooi met een 3-6-verlies, maar ze kwamen daarna weer bij hun positieven met een 10-2-overwinning.

Geef een reactie