logo Casalina

Zeventig hockeymeiden dagen op voor #Unitedgirlpower in Kiewit

Zeventig hockeymeiden dagen op voor #Unitedgirlpower in Kiewit
United Girl Power scoorde in Kiewit!

Onder het motto ‘een beetje regen houdt ons niet tegen’ zakten woensdagnamiddag zo’n zeventig meisjes af naar de velden van Hasselt Stix in Kiewit. De KBHB organiseerde een #unitedgirlpower event om meisjessport in de kijker te zetten. Hockeymeisjes van Hockeyclub Genk en Hasselt Stix nodigden hun vriendinnetjes uit voor een leuke namiddag vol hockey-initiatie en genoten samen van een woensdagnamiddag vol hockey en fun.

Tom Boon Hockeycamps stond in voor de toeters en bellen en de trainers van Hasselt Stix en zorgden voor enkele leuke en uitdagende
hockeytrainingen.

Ondanks het druilerige weer gaven de meisjes het beste van zichzelf. Het werd een mooie kennismaking met deze uitdagende en stoere teamsport die in Limburg zowel bij jongens als bij meisjes erg populair aan het worden is. Naast Hasselt Stix en Hockeyclub Genk kan je immers ook terecht bij Phoenix Neerpelt , HC Maasmechelen, HC Beringen en Hockeyclub Sint-Truiden.

Emma Pirotte van U10girls1 van Hasselt Stix deed wel heel hard haar best en maakte op school reclame voor dit girls only event.

“Ik nam maar liefst vijf vriendinnen mee naar dit evenement”, glunderde ze. “Ik houd heel erg veel van hockey en ga er altijd voor. Ik wil het, ik kan het en ik doe het! En volgens mijn coach kan je zelf een wedstrijd winnen, maar als team win je een kampioenschap’, besluit Emma enthousiast.

Verschillende hockeymeiden brachten vele vriendinnen mee
Verschillende hockeymeiden brachten vele vriendinnen mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *