Q8 tempo oil banner

 

Zaalhockeyteams U14 Girls 1, U14 Boys 1 en U16 Girls 1 spelen nationaal hockey

Zaalhockeyteams U14 Girls 1, U14 Boys 1 en U16 Girls 1 spelen nationaal hockey
De U14 boys 1 van de Hasseltse Stix

Zowel de U14 Girls 1 als de U14 Boys 1 hielden stand in Nationaal twee. Na de heenrondes eind 2021 eindigden beiden in de middenmoot van het klassement. Hierdoor mogen ze verder blijven spelen in hun reeks. Ook de U16 girls 1 zijn een vaste waarde in Nationaal Twee en garanderen er spannende kijkstukjes!

De U14 Girls 1 worden getraind door Quinten Vertessen. De ploeg is erg gedreven en gaat er elke keer vol voor. De meisjes doen hun best op training en leren tijdens de zaalhockeywedstrijden snel en tactisch spelen.

De U14 Boys 1 van Stix worden gecoacht door Emanuele Iossa. De jongens trainen twee keer per week en spelen elke vrijdag een oefenwedstrijd tegen U16 Girls 1. Op die manier kunnen beide ploegen zich optimaal voorbereiden op de wedstrijden in het weekend. De U14 Boys 1 vliegen er elke wedstrijd in, de jongens gaan voor elke bal. Naast het veld is het een hechte vriendengroep die graag met elkaar optrekt.

Ayelèn Escalera traint en coacht U16 Girls 1. De meisjes werken hard en staan ook bekend als een sfeervolle vriendengroep. Voor en na de wedstrijd wordt er veel plezier gemaakt. Het team speelt ook in Nationaal twee en wint of verliest steevast met nipte cijfers. De ploegen zijn erg aan elkaar gewaagd in hun poule, kortom een garantie voor leuke en spannende wedstrijden.

De U16 girls van de Stix tijdens een tactische bespreking
De U16 girls van de Stix tijdens een tactische bespreking

Geef een reactie