logo Casalina

VS Kortenaken kent zijn nieuwe trainer en heeft een geslaagde paasstage achter de rug

VS Kortenaken kent zijn nieuwe trainer en heeft een geslaagde paasstage achter de rug
Het paaskamp 2023 in Kortenaken

Tijdens de paasperiode viel er enkel maar positief nieuws te “rapen” bij derdeprovincialer VS Kortenaken. De jeugdwerking VS Kortenaken heeft weer een meer dan geslaagde paasstage achter de rug met maar liefst 92 deelnemers.

Het stageteam onder leiding van Esther Buttiens bracht afwisseling tijdens deze driedaagse stage. Als apotheose konden de deelnemers op de laatste stagedag hun voetbalkunsten tonen tijdens een slotshow. Afsluiten deden alle deelnemers en trainers met een frietje als beloning. Op naar het zomerkamp dat op 2-3-4 augustus wordt georganiseerd inschrijven kan al via www.vskortenaken.be

Volgend seizoen zal Pieter Casters uit Neerwinden de functie als T1 opnemen bij senioren van VS Kortenaken en dit samen met T2 Tom Nuyts en keeperstrainer Eddy Vanwetswinkel. Pieter komt over van het Limburgse Velm VV, in derde provinciale A, waar hij als trainer nog hoopt de promotie te bewerkstelligen via de eindronde naar tweede. Volgend seizoen zal Pieter beschikken over een gezonde mix van jeugd en ervaring om de visie en ambitie van VS Kortenaken mee te helpen realiseren. Hij krijgt er alvast nog een nieuwkomer bij als speler, Mena Dieudonné, die terugkeert van Orion Den Haag. Mena zijn vorige clubs in België waren KVC Houtvenne, KMD Halen en FC Herk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *